Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı

VII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi Kurs Katılımcıları Açıklanmıştır

Güncelleme Tarihi: 13/11/2017

Bilindiği üzere Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilen ve gelenekselleşen “Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongreleri”nin yedincisi 10 - 13 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecektir.

Kongre kapsamında 6 farklı alanda gerçekleştirilmesi planlanan kurslar oldukça yoğun bir ilgi ve talep ile karşılanmıştır. Kurs programlarına katılım sağlayabilmek için www.kalitekongre2018.org kongre web sitesi üzerinden belirlenen tarihler arasında başvurular alınmıştır.

“Kalite Göstergeleri”, “Klinik Kalite”, “Sağlıkta Risk Yönetimi”, “Veri Kalitesi ve Güvenliği”, “Kurumsal İletişim Stratejileri”, “Proje Yönetimi (Bilimsel Araştırma)” başlıklarında sunulan kurslara yapılan başvurular, “Kongre Yürütme Kurulu” tarafından değerlendirilmiş ve katılımcı listesi aşağıda ilan edilmiştir.

Kalite Göstergeleri Kursu Katılımcı Listesi için tıklayınız.

Klinik Kalite Kalite Kursu Katılımcı Listesi için tıklayınız.

Sağlıkta Risk Yönetimi  Kursu Katılımcı Listesi için tıklayınız.

Veri Kalitesi ve Güvenliği Kursu Katılımcı Listesi için tıklayınız.

Kurumsal İletişim Stratejileri Kursu Katılımcı Listesi için tıklayınız.

Proje Yönetimi (Bilimsel Araştırma) Kursu Katılımcı Listesi için tıklayınız.

İlginiz ve katkılarınız için teşekkür ederiz.

Kongre Yürütme Kurulu